Vágólapra másolva!
Perrel fenyegette a PSG Joey Bartont, a Marseille angol középpályását, aki a Twitteren alázta a párizsiak brazil védőjét, Thiago Silvát.

A játéka helyett többnyire inkább a beszólásaival feltűnést keltő Barton - aki legutóbb a szintén brazil Neymart kritizálta, mondván, ő a futball Justin Biebere - azon húzhatta fel magát, hogy Thiago Silva a PSG-Barcelona BL-negyeddöntő előtti sajtótájékoztatón megemlítette őt.

"Van egy Marseille-játékos, egy angol, akinek nem emlékszem a nevére, de szidta Neymart, a brazil focit, David Beckhamet és Zlatan Ibrahimovicot is. Mivel senki nem beszél róla, viccesen hat, hogy azért szól be nagy játékosoknak, hogy az emberek tudják, ő is a világon van" - nyilatkozta a tavaly nyáron a Milantól Párizsba igazoló belső védő.

Barton a Twitter-oldalán válaszolt, előbb azon értetlenkedett, miért hozta őt szóba a brazil, majd feltette a kérdést, műtét előtt vagy után van-e, arra utalva, hogy úgy néz ki, mint akit átoperáltak. A Marseille vezetése Barton nevében bocsánatot kért a túlsúlyos ladyboynak csúfolt Silvától, és felszólította az angolt, hogy fejezze be az ócsárlást.

A PSG nem érte be ennyivel, és azzal fenyegetőzött, hogy bepereli Bartont. "Joey Barton elfogadhatatlan megjegyzéseket tett Thiago Silvára, amelyek túlmennek a zrikálás határán. (...) Thiago Silva és a PSG fenntartja a jogot, hogy alkalom adtán megtegye a szükséges lépéseket" - áll a párizsiak közleményében.