Vágólapra másolva!
A listavezető Győr döntetlenre végzett a Videotonnal az NB I rangadóján, így megtartotta tizenkét pontos előnyét a fehérváriak előtt, ugyanakkor tíz pontra növelte előnyét a második MTK előtt.

Böde az élen, a Fradi negyedik - eredmények, tabella, góllövőlista

NB I, 23. forduló:
Győri ETO FC - Videoton 1-1 (0-0)
Győr, 9400 néző
v.: Kassai
Győr: Stevanovic - Tokody, Lipták, Takács, Völgyi - Kamber - Trajkovic (Dudás 62.), Kronaveter - Varga R., Andric (Pátkai 50.), Kink (Koltai 75.)
Videoton: Bozovic - Szolnoki, Caneira, Juhász, Sanchez - Tóth B., Gomes - Alvarez (Gyurcsó 62.), Kovács I., Paraiba (Mitrovic 62.) - Torghelle (Nikolic 72.)
gól: Kamber (67.), ill. Tóth B. (65.)
sárga lap:
Kamber (68.), Kink (70.), Pátkai (92.), illetve Vinicius (65.), Torghelle (66.), Tóth B. (73.)

A forduló rangadóján az első félidőben a Videoton játszott fölényben, a vendégek sok helyzetet dolgoztak ki a győri kapu előtt, ám a legnagyobb ziccereket is elhibázták. A hazaiak csak ritkán jutottak el a vendégek 16-osáig, ennek ellenére Varga Roland egy szép kontra végén előnyhöz jutathatta volna csapatát.

Forrás: MTI/Illyés Tibor
Lipták jól irányította a hazai védelmet

Szünet után a Győr rendezte a sorait, és lényegesen jobb játékot mutatott be, így érdekes, változatos futballt hozott a második félidő. Gyurcsó látványos elfutása után vezetést szereztek a vendégek: a szélső jobbról belőtt labdáját Tóth Balázs helyezte a jobb sarokba. A hazaiak azonnal tudtak válaszolni, egy jobb oldali szabadrúgást Kamber lőtt a hálóba.

http://www.youtube.com/embed/10odrCx7WjE


A folytatásban mindkét oldalon kimaradtak a helyzetek, így maradt a döntetlen, ami egyértelműen Pintér Attila együttesének kedvez, hiszen a két együttes között megmaradt a tizenkét pont különbség a tabellán.

Az NB I élcsoportja:
1. Győr 51 pont (22 mérkőzés), 2. MTK 41 (22), 3. Videoton 39 (23), 4. FTC 38 (22).