Vágólapra másolva!
Még tárgyalnak a Ferencváros labdarúgócsapatánál olyan játékosokkal, akik szabadon igazolhatóak - mondta el Kubatov Gábor elnök a klub szurkolói ankétján.

Az Ulloi129.wordpress.com oldal beszámolója szerint az ankéton Kubatov beszélt arról is, hogy jót tett a csapat önbecsülésének a marbellai edzőtábor, valamint örül annak, hogy újra bizakodóak a szurkolók.

Az igazolásokról elmondta, hogy Leonardo a legdrágább játékosa a keretnek, és mindent megtesznek azért, hogy jól érezze itt magát, ő és Martinus fél évre érkezett, a szezon végén fognak tárgyalni a folytatásról, míg Aborah és Fell fél plusz egy évre írt alá. Amellett, hogy lehetnek még szabadon igazolható érkezők, Kubatov arról is szót ejtett, hogy bár ő inkább magyar játékosokat szeretne a Fradiba, de a fiatal magyar focisták többmillió forintos fizetést kérnek. Szerinte Máté János igazi Fradi-karakter, de még fejlődnie kell.

Forrás: AFP/Samuel Kubani
Mindent megtesznek a Fradinál, hogy Leonardo (jobbra) jól érezze magát AFP/Samuel Kubani

Az biztos, hogy az Albert Flórián Stadionnak lesz búcsúmeccse, de még nem tudni, hogy pontosan mikor, és ki ellen. A bontás után elárverezik a stadion egyes tartozékait, egy szék például 5000 forintba fog kerülni. Az új stadiont 16 hónap alatt építik majd fel a tervek szerint. Egyelőre nem dőlt el, hogy hol fog addig játszani a Ferencváros, Kubatov szerint nem csak a Puskás-stadion van képben.