Vágólapra másolva!
Képességei alapján akár a magyar, akár a szerb válogatottnak is erőssége lehetne Nikolics Nemanja, a Videoton labdarúgócsapatának csatára, állítja Tomislav Sivic, a Paks edzője.

Nem hagyta túlságosan ünnepelni játékosait Tomislav Sivic, noha a Paks alapos, 6-0-s verést mért az Újpestre az első idei bajnoki fordulóban.

A szakember a Magyar Szónak adott interjújában elmondta, Nikolics Nemanjának nemcsak a magyar, de a szerb válogatottban is helye lenne. "Azt nem tudom, hogy miért nem hívják egyik válogatottba sem, de tudása alapján biztosan ott lehetne mindkettőben, mert igazi minőségi csatár."

A szakember szerint a soron következő horvát-szerb világbajnoki selejtezőn nem lesz botrány, úgy fogalmazott, kicsit túlzásba vitték a felek a hisztériát. Szerinte a magyar-román meccs döntő lesz abból a szempontból, hogy választ ad arra, van-e egyáltalán komoly esélye Egervári Sándor csapatának a vb-részvételre. "Ha nyer a magyar válogatott, akkor még lenne esély. Azon a meccsen sok kérdésre választ fogunk kapni."

Szerinte nagyon sok olyan fiatal magyar játékos van, akinek ott lenne a helye a bő keretben "Mondtam már nem egyszer, hogy a kis Kovács gyereknek a Vidiből mindenképpen ott a helye. De vannak még néhányan, akik most törnek fölfelé, ilyen Radó, Gyurcsó, Fiola vagy Haraszti. Most elég sok tehetséges fiatal van, akik hamarosan oda fognak kerülni."

Szerinte Magyarországon sokkal jobb az infrastruktúra, de Szerbiában több a minőségi játékos. "Más a mentalitás és a hozzáállás, és ez mindig előny. És a Szerbiában még mindig jobb edzők dolgoznak az utánpótlásban."