Vágólapra másolva!
Kapós lett Lukas Podolski, az Arsenal német csatára, akit nyáron a Juventus és az Atlético Madrid is szeretne elvinni Londonból.

A 27 éves német támadó tavaly nyáron majdnem 11 millió fontért érkezett a Kölntől az Arsenalhoz, ahol eddig tizenhárom gólt szerzett, és a gólpasszokkal sem spórolt, az utóbbi időben azonban kiesett az edző, Arsene Wenger kegyeiből.

Wenger nem volt elégedett Podolski edzésmunkájával, aki az Arsenal legutóbbi három meccsén a kispadon kezdett. A megromlott viszony kapóra jöhet a Juventusnak, amely az angol lapok szerint nyáron egy 15 milliós ajánlattal kopogtat majd az Arsenalnál, és nem jelentene gondot a német 100 ezer fontos heti fizetésének előteremtése sem.

Podolski a szerdai, reménytelennek tűnő BL-visszavágón nem játszhat korábbi klubja, az első meccset Londonban 3-1-re nyerő Bayern München ellen bokasérülés miatt, pedig az odavágón ő szerezte az Arsenal egyetlen gólját.

Nem ő lesz az egyetlen hiányzója az angoloknak, a középpályás Jack Wilshire szintén bokasérüléssel szenved, és a jobhátvéd Bacary Sagna is kihagyhatja a visszavágót. Az Arsenal az angol foci egyetlen reménye maradt a BL-ben, de a hazai vereség után minimálisak az esélyei az elképesztő formában lévő Bayern ellen.