Vágólapra másolva!
A Győr 2-1-re győzött a vendég Siófok ellen az NB I 19. fordulójában, így megőrizte kilencpontos előnyét a tabella élén.

NB I, 19. forduló:
Győri ETO FC-FGSZ Siófok 2-1 (1-0)
Győr, 4000 néző
v.: Radványi
Győr: Stevanovic - Svec, Had, Lipták, Völgyi - Pátkai, Kamber, Trajkovic - Strestík (Dudás, 71.), Varga R., Kink (Kvilitaia, 83.)
Siófok: Kurucz - Fehér Zs., Deák, Tímár, Fejes, Windecker - Pál Sz., Kecskés, Melczer V., Nagy T. (Fodor M., 85.) - Máté J. (Mokánszki, 67.)
gólszerzők: Trajkovic (39., 61.), illetve Máté J. (65.)
kiállítva: Fejes (84.)
sárga lap: Trajkovic (17.), Had (53.), illetve Pál Sz. (16.), Fejes (81., 84.)

Az első félidőben kiegyenlített játékot láthattak a nézők. A Győr egyetlen helyzetét gólra váltotta, amivel vezetett a szünetben, a vendégek több lehetőséget is elpuskáztak.

Pintér Attila együttese a második félidőben a másodszor is fejesgólt szerző Trajkovicnak köszönhetően elhúzott, de a továbbra is bátran focizó Siófok szépíteni tudott.

A gólszerző Máté belesérült a találatba, és le kellett hozni, a gólt előkészítő Fejest kiállították, a Siófok pedig nem tudott újabb helyzetekig jutni, így a Győr otthon tartotta a három pontot. Az ETO immár 18 forduló óta veretlen a bajnokságban, előnye kilenc pont az MTK előtt.