Vágólapra másolva!
Nagyon elkeseredett a Schalke labdarúgócsapata, miután az idegenbeli 1-1-es döntetlen után hazai pályán 3-2-re kikapott a Galatasaraytól, és kiesett a Bajnokok Ligájából. A törökön edzője, Fatih Terim viszont mindenkit homlokon szeretne csókolni.

Az élő közvetítés

"Fantasztikusan játszottunk, ott vagyunk Európa nyolc legjobb csapata között, köszönöm ezt a csodálatos estét a fiúknak. Mindenkit homlokon fogok csókolni" - lelkendezett a törökök edzője, Fatih Terim a 3-2-es idegenbeli győzelem után.

"Azt szeretném mondani, hogy én mindig is schalkés maradok, akkor is, ha ezt most nem hiszik el nekem. De most egy másik klub alkalmazottja vagyok" - nyilatkozta a mérkőzés után Hamit Altintop, aki 2003 és 2007 között Gelsenkirchenben futballozott, ezúttal viszont a Galatasaray színeiben szerzett gólt.

A németeknél Jens Keller, a Schalke edzője nagyon elkeseredetten nyilatkozott: "Sajnos a mérkőzést az első félidőben veszítettük el, csak a szünet után mutatta azt az arcát a csapat, amit az utóbbi hetekben mindig.

"Semmi köze nem volt a Galatasaraynak ehhez a győzelemhez, csak a saját hibáink és ostobaságunknak köszönhetjük, hogy kiestünk" - mondta Benedikt Höwedes.

"Mindkét mérkőzésen egyértelműen mi voltunk a jobbak, de az olyan hibákat, amiket elkövettünk, mindig megbüntetik a Bajnokok Ligájában. Mindannyian nagyon csalódottak vagyunk" - nyilatkozta Timo Hildebrand, a Schalke kapusa.