Vágólapra másolva!
A Manchester City tovább erősítené így sem gyenge támadósorát, az angol bajnoki címvédő Gonzalo Higuaínt és Robert Lewandowskit nézte ki magának - értesült a Daily Mail brit napilap.

Mario Balotelli ugyan a télen elhagyta a Manchester Cityt, és a Milanba igazolt, de a kékeknél így is maradt Sergio Agüero, Carlos Tévez és Edin Dzeko, három olyan világklasszis csatár, akik szinte bármelyik sztárklubban kezdők lennének. Roberto Mancini menedzser azonban nincs megelégedve ezzel a névsorral, és angol médiaértesülés szerint Gonzalo Higuaínt és Robert Lewandowskit is szerződtetné a klub a nyáron.

A Real Madrid argentin csatárának és a Borussia Dortmund lengyel gólzsákjának megszerzésére állítólag összesen 50 millió fontot szánna a ManCity vezetősége. A Lewandowski-üzletet nehezítheti, hogy a másik manchesteri klub, a United is bejelentkezett érte, akárcsak a Bayern München.

A Daily Mail szerint nemcsak a csatársorát, hanem a középpályáját is megerősítené a Manchester City, ezért visszacsábítaná Angliába a Juventus játékosát, Paul Pogbát, aki korábban a városi rivális Manchester Unitedben játszott.