Vágólapra másolva!
Izomsérülés és szeméremcsont-gyulladás miatt határozatlan ideig nem léphet pályára Szabics Imre, a Strum Graz magyar válogatott csatára, így kérdésessé vált, hogy ott lehet-e a március 22-i. Románia elleni hazai, és a március 26-i törökországi világbajnoki selejtezőn.

Kérdésessé vált Szabics Imre játéka a magyar labdarúgó-válogatott két, márciusi világbajnoki selejtezőmérkőzésen. Szabics még a Slaven Belupo elleni barátságos mérkőzésen szenvedett izomsérülést, majd a hétvégi Mattersburg elleni bajnokin is le kellett cserélni.

Az osztrák Sturm Graz csütörtökön azt közölte, hogy a futballista szeméremcsont-gyulladás miatt harcképtelen.

Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd

A Kleine Zeitung szerint a csütörtöki MRI-vizsgálat derítette ki a fájdalom okát, Szabicsnak pedig nem ismeretlen a szeméremcsont-gyulladás, hiszen még a Sttuttgart játékosaként, 2004-ben hasonló problémával küszködött.

Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy a csatár mikor térhet vissza, de az ilyen jellegű sérülés a legtöbb sportolónál hosszú felépüléssel jár.

Egervári Sándor szövetségi kapitánynak a csatárposzt komoly gondot okozhat, ugyanis Németh Krisztián már korábban megsérült.