Vágólapra másolva!
Nyomoztatott gyanús játékosai magánélete után Josep Guardiola, különösen Gerard Piqué érdekelte, közölte az El Confidential című lap. Állítólag ma már nincs ilyen tevékenység a klubnál.

Kémkedett a Barcelona játékosai után a csapattól az előző idény végén távozó edző, Josep Guardiola - állítja az El Confidential című spanyol lap. Az újság úgy tudja, a tréner a Método 3 nyomozóirodának adott megbízást, és elsősorban Gerard Piquére volt kíváncsi, miután a hátvéd egyre többet szerepelt a sajtóban a Shakirával való románca révén.

Guardiola Piqué mellett Ronaldinhót, Decót és Samuel Eto'ót figyeltette alaposabban, minden esetben arról akart meggyőződni, hogy a szabadidejükben is betartanak bizonyos szabályokat, és az életvitelük nem megy a teljesítményük rovására.

A Confidential a Barca egyik dolgozóját idézi: "Guardiola megszállottja volt annak, hogy a játékosai magánélete rendezett legyen, ne éjszakázzanak, mert az azonnal meglátszik a pályán is." A nyilatkozó szerint Guardiola és a klub külkapcsolatainak igazgatója, Manuel Estiarte sem habozott magánnyomozót fogadni, ha azt gyanította, valamelyik játékosa túl sokat jár szórakozni.

Az újság állítja: mióta az edző eljött a Barcától, megszűntek a megfigyelések. Guardiola nyártól a Bayern München csapatát veszi át.