Vágólapra másolva!
Új, angol befektető érkezett a labdarúgó NB I-ben szereplő Egri FC-hez, illetve megtörtént annak a pénznek az elutalása, amely a stadion világításának kiépítésével összefüggő munkálatok elkezdéséhez kell - erről Kocsis Zoltán, a klub tulajdonos-ügyvezetője beszélt csütörtökön az egyesület hivatalos honlapján.

"Nagyon komoly angol társam van a cég vezetésében. A szurkolókat megnyugtathatom, hogy lesz NB I-es folytatás Egerben" - nyilatkozott Kocsis. Az új befektetőval kapcsolatban péntekre ígér bővebb tájékoztatást a klub.

Vancsa Miklós klubigazgató korábban elmondta, Jámbor János főtámogató a szezon végéig takarékossági programmal ugyan, de kitartana a csapat szponzorálása mellett, annak ellenére, hogy a keddi határidőig nem történt előrelépés a stadionvilágítás építésével kapcsolatban.

Vancsa úgy fogalmazott, a főtámogatóval csak abban az esetben tervezhetnek a jövőt illetően, ha a stadion ügyében kézzel fogható és szemmel látható változások lesznek tapasztalhatók. Az Eger az őszi szezonban a világítás hiánya miatt nem játszhatott hazai pályán, így Debrecenben, illetve Budapesten, a Vasas otthonában fogadta aktuális ellenfeleit. Az Eger 11 pontjával jelenleg az utolsó előtti helyen áll a bajnokságban.