Vágólapra másolva!
Gera Zoltán szerződése júniusban lejár a West Bromwich Albionnál, és a birminghami csapatnak opciós joga van egy egyéves hosszabbításra, a 33 éves középpályásról vélhetően úgy kell majd dönteniük a vezetőknek, hogy addig egyetlen meccsen sem lép pályára. A 77-szeres válogatott játékos mégsem szeretné elsietni a visszatérést.

"Csak arra koncentrálok, hogy mihamarabb visszatérjek, de nem siettetek semmit" - nyilatkozta az Expressandstar.com-nak Gera, aki január elején térdszalagszakadást szenvedett.

"Ha eljön az ideje, majd beszélünk a szerződésemről, most még korai ez a téma, a sérülésem pedig még friss, de a klub mindenben támogat" - folytatta a középpályás, hozzátéve, hogy gyakran elmondják neki Birminghamben, mennyire várják már a visszatérését. "Számomra pedig ez a fontos" - mondta erről Gera.

Forrás: AFP

A volt Fulham-játékos nagyon szeretné már a nyári felkészülést a csapattal tölteni, úgy, mint tavaly, amikor egy hasonló sérülés után hasonló helyzetben volt. "De akkor sem esem kétségbe, ha nem ez fog történni. A lényeg, hogy fitt és erős legyek. Nem akarok csak azért nyomást helyezni magamra, hogy új szerződést kapjak vagy mert együtt szeretnék készülni a csapattal a következő szezonra."