Élő:
Vágólapra másolva!
Már André Villas-Boas, a Tottenham menedzsere is elismeri: csapatának ki kell harcolnia a Bajnokok Ligája-indulást, különben nem tudja megtartani kulcsemberét, Gareth Bale-t. A szélvészgyors focistát nyáron mások mellett a Real Madrid is vinné, a spanyol klubnak pedig a játékos is nagy tisztelője.

"Elég nehéz nekünk, hogy ilyen kimagaslóan játszik, és ezzel felhívja magára más csapatok figyelmét, de másoknak sem könnyű ebben a gazdasági helyzetben megszerezni egy ilyen játékost" - magyarázta Villas-Boas.

A portugál edző már csatárként is hasznát vette a walesinek, aki a Newcastle elleni meccset egymaga döntötte el egy duplával, így már 15 gólt lőtt a mostani Premier League-szezonban.

"Mindkettő rendkívül technikás, erős, pörgős" - hasonlította össze Bale-t és Cristiano Ronaldót a Tottenham edzője. "Gareth balszélsőként kezdett, azóta egyre inkább bevethető középen is. Kicsit furcsa őket összehasonlítani, Ronaldo már 28 éves, sok mindent elért, a pályafutása példa lehet Bale számára."

A Real Madrid közben egy másik tehetséget figyel, a nyári Eb-n feltűnt ukrán középpályást, Andrij Jarmolenkót a Dinamo Kijevből vinnék a spanyol fővárosba.