Vágólapra másolva!
Elmaradt a labdarúgó Magyar Kupa negyeddöntőjében szombatra kiírt Vác-Videoton párharc első mérkőzése. A vendégek elutaztak a találkozóra, a hazaiak a meccs előtti sajtótájékoztatón jelentették be, hogy nem rendezik meg a találkozót.

Arról nincs pontos információ, hogy a váci futballisták miért nem vállalták a játékot, a Nemzeti Sport Online beszámolója alapján a klub tartozik a játékosoknak, akinek még a papírjaik sincsenek rendben.

A székesfehérvári klub honlapjának beszámolója szerint nem sokkal a hivatalos kezdés előtt sajtótájékoztatón jelentették be a hazaiak képviselői, hogy a találkozót nem rendezik meg.

A Videoton egyik munkatársa arról tájékoztatta az MTI-t, hogy a pálya talaját ugyan a bíró játékra alkalmasnak ítélte, ugyanakkor Vácon nem készültek a találkozóra. A játékteret nem takarították le, nem vonalazták fel, a kapuk hálóját sem tették fel, valamint a minden mérkőzésen kötelező mentőautó sem érkezett meg.

A szabályokat betartva a játékvezető 30 percet várt, majd közölte, mivel a hazai csapat nem vállalja a játékot, elmarad a találkozó.