Vágólapra másolva!
Váratlan közjáték zavarta meg a másodosztályú Szeged 2011 labdarúgócsapatának idei első felkészülési mérkőzését, a Baja elleni meccs kezdősípszavára ugyanis harminc szurkoló ment a pályára és számon kérték négy játékosuk két ünnep közötti viselkedését. A botrány elmaradt, a Szeged 2-0-ra nyert.

2-0-s győzelemmel kezdte meg a 2013-as évet a Szeged 2011 másodosztályú labdarúgócsapata, amely a Baját győzte le. A szombati, Algyőn lejátszott összecsapás kisebb közjátékkal indult, a Szegedma.hu tudósítása szerint a kezdő sípszó után mintegy harminc szegedi ultra bevonult a pályára.

A drukkerek a kezdőkörben számon kérték az együttes pár játékosát egy szegedi szórakozóhelyen a két ünnep között mutatott viselkedésük miatt, állítólag négy szegedi futballista hajráfradizását kifogásolták.

A portál azt írja, a szurkolók közölték, ők a szegedi focistáknak szurkolnak itthon és idegenben, ezért nem ilyen viselkedést várnak el egy szegedi mezben futballozó játékostól.

A két-három perces közjáték komolyabb incidens nélkül ért véget, miután Gálhidi György, a hazaiak új edzője megkérte a szurkolókat, hadd folytatódhasson a játék.