Vágólapra másolva!
Az utolsó tíz percben három gól is született, így végül 2-2-re végződött a Swansea és az Arsenal párharca az angol FA-kupa harmadik fordulójában, azaz újrajátszás következik.

A felejthető első félidő után a másodikban a Swansea leggólerősebb játékosa, az ezúttal csak csereként beszálló Michu villant, aki Graham passzát elsőrangúan vette le, majd Mertesacker és Koscielny kíséretében a hálóba pöckölt. Az Arsenal rákapcsolt, és Giroud, valamint Walcott is egyenlíthetett volna, ez végül a Michuhoz hasonlóan csereként beszálló Podolskinak sikerült, aki fordulásból lőtte ki a jobb sarkot.

Két perccel a német gólja után, a 83. percben már a londoniak vezettek, Gibbs kényszerítőzött Artetával, és a visszakapott labdát kapásból, nagy erővel a léc alá vágta, gyönyörű gól volt. Az Arsenal-szurkolók eksztázisban ünnepeltek, de korán ünnepeltek, három perc volt már csak hátra a rendes játékidőből, amikor Graham egy szöglet után üresen maradt, és éles szögből bevágta a 2-2-t jelentő gólt.

http://rutube.ru/video/embed/6080843


És ezzel még nem volt vége az őrületnek, mert Walcott révén az Arsenal szerzett egy újabb gólt, de ezt les miatt nem adta meg a bíró, majd a Swansea kapusa, Vorm védett nagyot Koscielny fejesénél. Így aztán a két csapat Londonban is megmérkőzik majd egymással, és amelyikük továbbjut, az a negyedik körben a Brightonnal játszik majd.

FA-kupa, 3. forduló:
Swansea - Arsenal 2-2 (0-0)
gól:
Michu (58.), Graham (87.), ill. Podolski (81.), Gibbs (83.).