Vágólapra másolva!
Nem fogja megdicsérni az edzője Daniel Stenslandot, a norvéd másodosztályú Levanger játékosát, aki egy futsalmeccsen szenvedett horrorisztikus sérülést.

Stensland a trondheimi Fokus csapatában játszott, anélkül, hogy a Levanger vezetőit erről értesítette volna, és olyan körülmények között bukott le, amelyet senkinek nem kívánunk.

A hétvégi meccsen a 24 éves Stensland egy lövést akart becsúszva blokkolni, amikor egy szúró fájdalmat érzett a lábában. Amikor odanézett, azt látta, hogy egy 10-15 centis parkettadarab szúrta át a vádliját. A játékost a mentők kórházba vitték, ahol műtéten esett át, és szerdáig benntartják, nehogy a seb elfertőzödjön.

Stensland nem észlelte a meccs előtt, hogy a parketta rossz állapotban lett volna, de azt mondta, el sem meri képzelni, mi történt volna, ha mondjuk mellkason csúszott volna, és úgy találkozott volna a kiálló parkettadarabbal. A meccset egy középiskola tornatermében rendezték, és az intézmény igazgatója, Leiv Elvestad azt mondta, eddig senki nem panaszkodott a parketta állapotára.

Stensland azt nyilatkozta, egyelőre nem az foglalkoztatja, hogy mit szólnak majd a klubjánál ahhoz, hogy akkor szenvedte el a sérülést, amikor engedély nélkül futsalozott, hanem csak a felépülésre koncentrál.

Stensland sérülést itt nézhetik meg az erős idegeztűek.