Vágólapra másolva!
Durvának érzi Antonio Conte, a Juventus edzője a két nyeretlen meccs után a csapatára zúduló kritikákat. A Juve azóta javított, és már a Lazio elleni kupaelődöntőre készül.

Az idei naptári évet a tabellán jelentős előnnyel kezdő Juventus előbb hazai pályán, egygólos vezetésről és emberelőnyben focizva kapott ki a Sampdoriától, majd idegenben játszott döntetlent a Parmával. A torinóiak előnye szerény három pontra olvadt, ám a hétvégén az Udinese legyőzésével és a riválisok pontvesztésével ismét levegőhöz jutott a csapat.

"Túl sok kritikát hallgattam a múlt héten. Bizonyos emberek válságról beszéltek, miután nem győztük le a Sampot és a Parmát, noha mindkét meccsen jól játszottunk" - morgolódott Conte.

"Tökéletesen nyugodt vagyok. Vezetjük a bajnokságot, elődöntősök vagyunk az olasz kupában, és nyolcaddöntősök a Bajnokok Ligájában."

A 43 éves edző a kedd esti, Lazio elleni kupameccs első felvonásáról is beszélt: "A Lazio kompakt, jól szervezett csapat, odafigyel, hogy lezárja a területeket, mielőtt lekontráznák. Ezzel együtt ismét győzelemre játszunk, pontosan tudják a játékosaim, mit várok tőlük."