Következő mérkőzések
Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc
Vágólapra másolva!
Brit lapok szerint az angol bajnok Manchester City kész 95 millió fontot is kifizetni Cristiano Ronaldóért, a Real Madrid portugál futballistájáért, aki nemrég kijelentette, hogy szomorú a klubnál.

Miért nyafog Ronaldo?

Titokzatos szomorúság tört Ronaldóra a Realnál

Az angol Daily Star arról számol be, hogy a manchesteri klub alaposan megemelné a portugál szupersztár jelenlegi, heti 250 ezer eurós fizetését. Ronaldo a hírek szerint azért nem érzi magát jól a spanyol fővárosban, mert nincs ott a legjobban fizetett futballisták között a világon.

A spanyol Marca összeállítása alapján Ronaldo csak a tizedik legjobban fizetett focista a világon, megelőzi az egyaránt Kínában focizó Didier Drogba (Shanghai Shenhua), és az európában szinte teljesen ismeretlen Darío Conca (Guangzhou Evergrande) is.

Ronaldo vasárnap a Granada elleni bajnokin meglőtte karrierje 150. és 151. gólját a Real Madrid színeiben, ám egyiket sem ünnepelte, a találkozó utáni sajtótájékoztatón pedig így nyilatkozott: "Szomorú vagyok, ha nem ünneplek egy gólt, az azt jelenti, nem vagyok boldog. Szakmai oka van, a Real Madridnál tudják, miért nem érzem jól magamat."

Ronaldo 2009-ben rekordot jelentő 80 millió fontért igazolt a Manchester Unitedből a spanyol fővárosba.

Mindent egy helyen az Eb-ről