Vágólapra másolva!
Súlyos a sérülése Juhász Rolandnak, a magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitányának, ezért hétfőn nem léphet pályára az írek ellen a Puskás Ferenc Stadionban - olvasható a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) honlapján. A játékos vádlija a csehek ellen 2-1-re megnyert pénteki barátságos meccsen sérült meg Prágában.

"Sajnos, az utóbbi időszakban komolyan sújtanak bennünket a sérülések, az első vizsgálat alapján úgy tűnik, Rolandnak beszakadt a vádlija, ezért a hétfői meccsen biztosan nem állhat a rendelkezésünkre, felépülése három-négy hétig is elhúzódhat" - idézi a honlap a magyar szövetségi kapitányt.

Egervári Sándor szerint egyelőre nehéz megmondani, hogy az írek ellen kire számíthat, a következő egy-két napban derül ki, milyen állapotba kerülnek hétfőre a játékosok.

"A győzelem azért segít a regenerációban, remélem, megfelelő állapotban kezdhetjük el az írek elleni mérkőzést, és hétfőn minél több néző támogat bennünket a Puskás-stadionban" - mondta a kapitány.

A szakember számára ugyanakkor jó hír, hogy a hétfői összecsapáson már számíthat Koman Vladimirre, aki egy kisebb sérülés miatt hagyta ki a prágai találkozót.

Mindent egy helyen az Eb-ről