Vágólapra másolva!
José Mourinho szerződése lejárta előtt nem akarja elhagyni a Real Madridot, ám a jövőben biztosra veszi, hogy visszatér kedvenc klubja, az Inter kispadjára.

"Én vagyok az Inter legnagyobb fanatikusa"- idézte a Soccerway.com a szakembert. "Ez a klub az én otthonom, és biztosan vissza fogok térni. Hogy mikor, azt még nem tudom. További két évre a Realhoz köt a szerződésem, és soha nem mondtam, hogy nem töltöm ki."

A portugál tréner az eddigi pályafutásáról is véleményt formált. "Az elmúlt tíz évben senki sem nyert annyi címet, amennyit nekem sikerült. Az emberek elfelejtik, mi történt, csak az marad meg számukra, hogy ki nyert, ezért bármilyen esélyed van a győzelemre, meg kell ragadnod."

Hiába az egyik legsikeresebb edző, a 49 éves Mourinhónak több fontos célja maradt még. "Három dolgot szeretnék még elérni. Az első edző akarok lenni, aki három különböző csapattal nyert BL-t; szeretnék bajnokságot nyerni a három legnehezebb ligában, Angliában, Spanyolországban és Olaszországban; és az első tréner akarok lenni, aki valamilyen címet nyer a portugál válogatottal."