Vágólapra másolva!
Svéd lapértesülések szerint Zlatan Ibrahimovic a Manchester City labdarúgócsapatába igazolhat, ahol ismét együtt dolgozhatna Roberto Mancinivel.

A svéd csatár a nyáron hagyta el a Milant, és szerződött a dúsgazdag Paris Saint-Germainhez, ahol remekül megy neki a játék, a francia bajnokságban tizenegy meccsen tizenkettő gólnál és három gólpassznál, a Bajnokok Ligájában pedig öt meccsen kettő gólnál és öt gólpassznál jár.

Forrás: AFP/Filippo Monteforte

Ennek ellenére az Ibrahimoviccsal kapcsolatban mindig nagyon jól értesült Aftonbladet svéd lap azt írta, hogy a 31 éves klasszis egyre közelebb van a Manchester Cityhez, miután Roberto Mancini menedzser mindenáron meg szeretné szerezni őt, és állítólag sikerült rábeszélni a klub vezetőit arra, hogy egy nagyobb összeget áldozzanak Ibrára. Az olasz szakember azt hozta fel indoknak, hogy a svéd csatár lehet az a plusz, akinek köszönhetően Európában is a legjobbak közé emelkedhet a ManCity, amely a tavalyi szezon után az idén is kiesett a BL csoportkörében. Az edző és a játékos remek kapcsolatot ápol egymással, az Internél két bajnoki címet is nyert Mancinivel Ibrahimovic, aki a hírek szerint a nyáron érkezhet Manchesterbe.