Vágólapra másolva!
Hozzátartozik a csapatszellemhez a közös bulik hangulata, jelentette ki André Villas-Boas, aki felülbírálta elődje, Harry Redknapp három évvel ezelőtti döntését, és engedélyezte a játékosoknak, hogy karácsonyi partikon vegyenek részt és alkoholt fogyasszanak.

Miért ne ihatna egy profi labdarúgó egy pohár bort vagy némi konyakot a karácsonyi ünnepek alatt, tette fel a kérdést André Villas-Boas, a Tottenham csapatának vezetőedzője, aki eltörölte a klub három éve hozott házi szabályzatát, és engedélyezte a partikon való részvételt.

Elődje, Harry Redknapp azt követően szigorított a házirenden, hogy három éve a csapat kikapott a Wolverhamptontól, majd kiderült, a játékosok négy nappal korábban még egy Robbie Keane által szervezett titkos bulin vettek részt Dublinban.

Redknapp a nyáron távozott, Villas-Boas pedig kijelentette, akár két-három összejövetelt is lehet szervezni, hiszen ez teljesen normális, és része a csapatszellemnek.

A vesztes fél a sereghajtó Quuens Park Rangers lett, ahol most Redknapp a menedzser, és természetesen már jelezte, nem tűr semmilyen kihágást az ünnepek alatt.