Vágólapra másolva!
 A Ferencváros labdarúgó-szakosztálya megalakulásának 112. évfordulója alkalmából tartott hétfői ünnepségen köszöntötték a klub korábbi elnökét, Torgyán Józsefet, aki alig több mint két hete ünnepelte 80. születésnapját.

Az egyesületet 1999 és 2001 között irányító politikus rövid beszédében kiemelte, üdvözli, hogy napirenden van egy új FTC-stadion felépítése.

"Az új létesítmény révén remélhetőleg a B közép visszatérhet középre, mert az a meglátásom, hogy most a tábor a kapu mögé van száműzve, s így nem tud olyan támogatást nyújtani a csapatnak, mint egykoron" - mondta Torgyán József, aki úgy zárta szavait, hogy "Fradi volt, Fradi van, Fradi lesz!".

A Nagy Béla Hagyományőrző Klub rendezvényén szintén köszöntötték névnapja alkalmából Rudas Ferencet, aki több mint 250 meccsen szerepelt a zöld-fehér klub színeiben, továbbá az 50 esztendős Szontagh Gáspárt, aki 25 éve dolgozik az egyesületnél különböző szakosztályok orvosaként.

Az eseményen olyan élő legendák jelentek meg, mint például Fenyvesi Máté, aki tagja volt a Vásárvárosok Kupája-győztes Ferencvárosnak.