Következő mérkőzések
Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc
Vágólapra másolva!
Egyedülálló bravúrt hajtott végre a hét végén Radamel Falcao, az Atlético Madrid támadója, mesterötösének köszönhetően természetesen álomcsapatunkba is bekerült, amelynek csatársorában partnere az Atlético-drukkerek korábbi nagy kedvence, Fernando Torres.

Kapus:

Mário Felgueiros (portugál, CFR Cluj): A kolozsváriak hiába arattak bravúrgyőzelmet a Manchester United ellen az Old Traffordon, így sem tudták megszerezni a második helyet a csoportban. Mindez semmit sem von le a portugál érdemeiből, aki több bravúros védést bemutatva őrizte kapuját.

Hátvédek:

Stephan Lichsteiner (svájci, Juventus): A torinóiak általában 3-5-2-es szisztémában futballoznak, így Lichsteinernek a teljes jobb oldalt be kell játszania, és a svájci ezt remekül teszi. Időnként pedig még az ellenfél kapuja elé is odaér, a Palermo ellen például győztes gólt szerzett.

Thiago Silva (brazil, Paris-SG): A párizsiaknál már egy vereség után krízisről szoktak beszélni, de a múlt héten az együttes mindkét meccsét megnyerte. A BL-ben az FC Porto ellen Thiago Silva gólt szerzett, majd a hét végén a bajnokságban az Evian ellen lehozta kapott gól nélkül a találkozót.

David Navarro (spanyol, Levante): A klubtörténet legszebb napjait éli a Levante, amely az Európa Ligában továbbjutott csoportjából, és a bajnokságban is tartja magát a középmezőny elején. A hét végén a csapat a Mallorca ellen nyert 4-0-ra, és a középhátvéd David Navarro góllal és gólpasszal járult hozzá a győzelemhez.

Abdelhamid el-Kaoutari (marokkói, Montpellier): Az előző idény francia bajnokcsapata a mostani szezonban csak a középmezőnyben szerepel, de azért igyekszik feljebb kapaszkodni. A hét végén az Ajaccio elleni nyert 3-0-ra a gárda, és a marokkói balhátvéd két gólpasszt is kiosztott.

Középpályások:

Robert Snodgrass (angol, Norwich City): A Kanárik immár kilenc forduló óta veretlenek a Premier League-ben, és szép csendben feljöttek a tabellán a 12. helyre. A hét végén a Swansea City ellen idegenben nyertek 4-3-ra, és Snodgrass két gólpassz után maga is eredményes volt.

Mesut Özil (német, Real Madrid): A madridiak megengedhették maguknak, hogy a BL-ben az Ajax Amsterdam ellen pihentessék néhány sztárjukat, így Özil sem lépett pályára, viszont a hét végi bajnokin kezdő volt, és két góllal segítette győzelemre a Realt.

Fredy Guarín (kolumbiai, Internazionale): Rangadót nyertek a milánóiak a hét végén a Serie A-ban, és a Napoli legyőzésével fel is jöttek a második helyre a tabellán. Guarín a csapat motorja volt, hatalmas munkabírással futballozott, szerzett egy gólt és adott egy gólpasszt is.

Vladimír Weiss (szlovák, Pescara): A Serie A újonca a hét végén négy vereség után tudott ismét nyerni a bajnokságban, és a Genoa elleni diadalban a szlovák balszélső elévülhetetlen érdemeket szerzett, hiszen mindkét gólt ő készítette elő.

Csatárok:

Fernando Torres (spanyol, Chelsea): Úgy tűnik, hogy a spanyol támadónak valóban jót tett Rafa Benítez kinevezése, hiszen kezd megint olyan gólerősen futballozni, mint fénykorában. A múlt héten a BL-ben a Nordsjaelland, a bajnokságban pedig a Sunderland ellen tudott duplázni.

Radamel Falcao (kolumbiai, Atlético Madrid): A fővárosiak gólvágója az elmúlt hetekben kicsit visszafogottabban futballozott, de a hét végén megrázta magát, és olyat produkált, amire több mint egy évtizede nem volt példa a Primera Divisiónban: mesterötöst ért el.

www.globalsoccerapp.com

Mindent egy helyen az Eb-ről