Vágólapra másolva!
December 29-én jótékony célú futballtornának ad otthont a pécsi Lauber Dezső Sportcsarnok. Az 1. Nemzetközi Jótékonysági Teremlabdarúgó Gála bevételét a pécsi gyermekklinikának ajánlják fel a szervezők.

A Pecsiujsag.hu értesülése szerint az öregfiúk-tornán az 1985-ös UEFA-kupa-döntős Videoton mellett a Pécs színeiben pályára lép Bódog Tamás, Fehér Csaba, Márton Gábor és Dárdai Pál is, a budapesti válogatottat Vincze Ottó, Tököli Attila és Lisztes Krisztián erősíti, míg egy érkező horvát együttesben a hírek szerint ott lesz az 1998-as labdarúgó-vb gólkirálya, Davor Suker.

A rendezvény alatti tombolán értékes nyereményeket sorsolnak ki, többek között Gera Zoltán dedikált mezét, Kassai Viktor Eb-dresszét, és Szalai Ádámnak, a Mainz csatárának dedikált cipőjét. A befolyó összeget a pécsi gyermekklinikának ajánlották fel a szervezők.

"Egy pillanatig sem volt kérdéses számomra, hogy ha tudok, segítsek. Egy aláírásommal ellátott mez nekem igazából nem kerül semmibe, ugyanakkor remélem, a szurkolók számára ez igazi ereklye lesz." - nyilatkozta a Pecsinapilap.hu portáltank Gera Zoltán.

A program nyolc csapat részvételével zajlik, 10.00-12.00 között a Pécsi Veteránok, a Magyar Borászválogatott és az OTP csapata játszik egymással, utána pedig öt együttes lép pályára, Budapest és Pécs válogatottja, az egykori eszéki játékosokra épülő horvát gárda, a Videoton, valamint a Pécsi osztrákok néven induló társaság.

A jótékonysági gálára a felnőttek 1000, a diákok és nyugdíjasok 500 forintért válthatnak jegyet.