Vágólapra másolva!
A Premier League-ben sereghajtó Reading orosz csatára, Pavel Pogrebnyak attól tart, hogy csapata nagyon kikap szombaton a Manchester Citytől.

A 29 éves játékos reméli, hogy nem fog olyan gyengén játszani a csapata, mint hétfőn, amikor az Arsenal 5-2-re verte idegenben a Readinget. "Egy kicsit félve utazunk Manchesterbe, legalábbis én. Csak nehogy tíz gólt kapjunk" - nyilatkozta a Sovsport.ru-nak Pogrebnyak.

A pesszimizmusa érthető, hiszen a Reading a legutóbbi hat PL-meccsén kikapott, kilenc ponttal utolsó a bajnokságban, és hat pontra van lemaradva a még bennmaradó helyen álló Southampton mögött.

"Bízom benne, hogy az edző kitalál valamit" - folytatta a Zenitben, a Stuttgartban és a Fulhamben is megfordult támadó, aki szerint meglehet, hogy itt az ideje Brian McDermott vezetőedző menesztésének.

"Már rég ideje lenne a változásnak, de ezt a kérdést ne nekem tegyék fel. Nem csak hétfőn, hanem már egy jó ideje gyengén játszunk. Ugyanakkor nem adjuk fel a harcot. Sajnos, egyelőre nem tudunk ennél többet mutatni" - nyilatkozta Pogrebnyak.