Vágólapra másolva!
Furcsa mérkőzésen kapott ki a Deportivo 2-0-ra hazai pályán a Levantétól a spanyol labdarúgó-bajnokság 12. fordulójában.

A Depornak már az első negyedórában kétszer kellett cserélnie, mivel a két belső védő, Marchena és Zé Castro is megsérült. A megbolygatott védelem a 40. percben elrontott egy lesreállítást, így a korábbi Inter- és Newcastle-csatár Martins egyedül húzott kapura, majd a kapust kicselezve a hálóba gurított.

A második félidő elején Pérez bíró - talán kissé szigorúan - büntetőt ítélt a hazaiaknak, és kiállította második sárgával a labdát valóban kézzel érintő Pedro Lópezt, Riki azonban a kapu fölé vágta a tizenegyest.

A 70. percben jött az újabb feketeleves, Aranzubia egy pocsék kifutásnál eltalálta Martinst, amiért megkapta a második sárga lapját, és mivel már nem volt több cserelehetősége a Depornak, így egy mezőnyjátékos állt be a kapuba.

A Levante ki is használta a lehetőséget, és a 82. percben Barkero 20 méteres lövéssel avatta fel a pótkapust, amivel el is dőlt a meccs.

Premier League, 12. forduló:
Deportivo La Coruna - Levante 0-2 (0-1)
gól:
Martins (40.), Barkero (82.)
piros lap: Aranzubia (70.), illetve Pedro López (54.)