Vágólapra másolva!
"Takarodj Senjakból!" feliratot festettek a Crvena zvezda huligánjai a Partizan edzőjének, Vladimir Vermezovicnak autójára, noha a szerb labdarúgó-bajnokság szombat esti rangadóját a Zvezda 3-2-re megnyerte.

Nem tudott még jobban meglépni a 12 forduló után nyolcpontos előnnyel vezető Partizan labdarúgócsapata a nagy rivális Crvena zvezdától, miután a 143. szerbiai örökrangadón a hazaiak 0-1-ről és 1-2-ről fordítva 3-2-re győztek, így öt pontra megközelítették a riválist.

Az évről évre botrányokkal tarkított csata ezúttal más irányt vett, a Zvezda-ultrák ugyanis a Partizan edzőjének, Vladimir Vermezovicnak lakásához mentek, és megrongálták a szakvezető Mercedesét, amelyet összefirkáltak és a Takarodj Senjakból! feliratot pingálták rá.

A belgrádi külvárosban, Senjakban történt incidensről a rendőrök nyilatkoztak csupán, Vermezovic azt mondta, majd hétfőn reagált a történtekre.

A Partizan szóvivője, Nenad Danilovic azonban már elítélte a huligánok támadását.

"Sajnálatos az ilyenfajta huliganizmus, és káros, hogy van klub, amely támogatja ezeket a rajongókat. A kérdés csupán az, ki védi meg az edzői szakmát, mert úgy tűnik, senki nem kínál semmiféle védelmet saját edzőjének."