Vágólapra másolva!
Közös megegyezéssel szerződést bontott a Premier League-ben szerepelő Liverpool és a kommunikációs igazgatója. Jen Chang hivatalosan családi okok miatt távozik, de az angol média egybehangzóan a klub információit kiszivárogtató szurkolóval hozza kapcsolatba a döntést.

A Liverpool egyik szurkolója, Sean Cummins a Twitteren létrehozott fiókjában Duncan Jenkins álnéven rendszeresen órákkal a meccsek előtt kiszivárogtatta az együttes kezdőcsapatát, illetve információkat közölt a klub átigazolási terveiről. A fiókot több tízezren támogatták a közösségi oldalon.

Jen Chang megpróbálta elnémítani a szurkolót, személyesen is találkozott vele, és miközben megpróbálta kiszedni belőle, kitől származnak az információk, Cummins állítása szerint azzal fenyegette, hogy ráuszítja a Liverpool-szurkolókat.

Cummins elmondta, a találkozón Chang a fejéhez vágta, hogy a római Fabio Borini leigazolása előtt a transzfer tervének kiszivárogtatása miatt a klub 300 ezer fontot bukott.

A klub nyílt levélben kért bocsánatot a Cumminstől, ugyanakkor közös megegyezéssel szerződést bontott Changgel. Az erről szóló közleményben méltatják Chang érdemeit, ám a szakítást csupán családi okokkal indokolják.