Vágólapra másolva!
A magyar ligaválogatott a jövő héten Egyiptomban edz majd, és két nemzetközi mérkőzést is játszik. A keretbe a Győr és a DVSC is négy-négy focistát ad.

Az MLSZ.hu-n olvasható hétfői közlemény szerint a csapat El Gounába utazik, s ott jövő szerdán a város élvonalbeli együttesével találkozik, majd szombaton újabb összecsapást vív, ám az még nem dőlt el, hogy utóbbi meccsen melyik csapat lesz az ellenfele.

Az NB I legjobb teljesítményt nyújtó játékosaiból álló csapat minden nap edz majd Egyiptomban, az utazó keretet hétfő délután jelölte ki Egervári Sándor szövetségi kapitány.

A csapatba a listavezető Győr és a címvédő Debrecen is négy-négy játékost ad, az Európa Liga csoportkörében szereplő Videotonból senki sem kapott meghívót.

A keretbe bekerült a nemrég hathónapos kihagyás után a Diósgyőr játékosaként visszatérő Rudolf Gergely is.

A ligaválogatott kerete:
kapusok:
Jova Levente (Ferencváros), Kurucz Péter (FGSZ Siófok)
védők:
Korhut Mihály (DVSC-TEVA), Lipták Zoltán (Győri ETO FC), Mészáros Norbert (DVSC-TEVA), Varga József (DVSC-TEVA), Vermes Krisztián (Újpest), Guzmics Richárd (Szombathelyi Haladás), Fiola Attila (MVM Paks), Szabó János (MVM Paks), Halmosi Péter (Szombathelyi Haladás)
középpályások:
Gyömbér Gábor (Ferencváros), Pátkai Máté (Győri ETO FC), Koltai Tamás (Győri ETO FC), Elek Ákos (DVTK), Szakály Péter (DVSC-TEVA), Balázs Benjamin (Kaposvári Rákóczi)
csatárok:
Rudolf Gergely (DVTK), Csiki Norbert (MTK Budapest), Varga Roland (Győri ETO FC), Tischler Patrik (MTK Budapest), Bacsa Patrik (DVTK)