Vágólapra másolva!
Olasz internetes értesülés szerint az AC Milan szerződtetné Wesley Sneijdert az Internazionalétól és Lúciót a Juventustól.

Silvio Berlusconi szerint a téli átigazolási időszakban megpróbálják megerősíteni a Milan jelentősen meggyengült keretét, ám az elnök neveket egyelőre nem mondott.

Az olasz média szerint az egyik erősítés Wesley Sneijder lehet, aki pont az irányító posztra érkezhet, ahol nagy a baj a Milannál. A holland focista állítólag összeveszett az Inter vezetőségével, és hajlandóak lennének felbontani a szerződését, ez pedig azt jelenti, hogy akár ingyen is érkezhet, igaz, a viszonylag magas fizetéséből nem szívesen adna vissza. A Gazzetta dell Sport a címlapon hozta a hírt, és arról is ír, hogy többek között jó barátja, Kevin-Prince Boateng, valamint két honfitársa, Nigel De Jong és Urby Emanuelson is hívja

Ugyancsak a Milanban köthet ki Lúció, a 34 éves világbajnok brazil védőre ugyanis nem számítanak a Juventusnál, így szinte biztosan távozik. Milánó nem lenne ismeretlen a számára, hiszen játszott már az Interben, amellyel Bajnokok Ligáját is nyert.