Vágólapra másolva!
A Manchester United megfigyelői a szezonban már hetedszer nézték meg a Porto 21 játékosát, James Rodriguezt, akit Alex Ferguson nagyon meg akar szerezni.

A kolumbiai Rodriguezt hazájában az új Valderramaként emlegetik, de a dél-amerikai Cristiano Ronaldo, valamint az új Nani becenevek is elhangzottak már vele kapcsolatban.

A MU érdeklődésének komolyságát mutatja, hogy a csapat megfigyelői a szezonban már hétszer nézték meg élőben a szélsőt, aki 2010-ben négymillió fontért került a Portóhoz az argentin Banfieldtől. Azóta alaposan felkúszott az ára, a Porto legutóbb még 24 millió fontos kivásárlási árat szabott meg, majd ezt most a másfélszeresére emelte, így 36 millió fontos ajánlat alatt nem is állnak szóba senkivel.

A MU arra is hajlandó lenne, hogy az üzletbe Nanit is bevonja, akit a Porto szívesen látna, de a portugál szélső 130 ezer fontos heti fizetését nem tudná állni.

Rodriguezt tavaly a legjobb játékosnak választották a kolumbiai U20-as csapat által megnyert touloni nemzetközi tornán, az idei bajnokságban pedig hat gólnál tart már, így könnyen lehet, hogy túlszárnyalja a tavalyi tizenhárom gólos termést.