Vágólapra másolva!
Főhet a feje José Mourinhónak, a Real Madrid edzőjének, aki újabb játékosát kénytelen nélkülözni sérülés miatt, Alvaro Arbeloa a spanyol-francia vb-selejtezőn sérült meg.

Mourinhónak eddig sem volt könnyű dolga, mivel mind a két balhátvédje, Marcelo és Fabio Ceontrao is kidőlt, előbbi lábközépcsonttörést szenvedett a brazil válogatott edzésén, míg utóbbit lágyéksérülés miatt cserélték le az Oroszország-Portugália vb-selejtezőn.

Nélkülük az tűnt a legvalószínűbb megoldásnak, hogy Alvaro Arbeloa játszhat balhátvédet, de ő a spanyol-francia vb-selejtezőn szenvedett combsérülést. A támadószekcióból Karim Benzema és Gonzalo Higuaín is kisebb sérülést szedett össze, de a francia és az argentin csatár is bevethető lesz a Celta Vigo elleni hétvégi bajnokin.

A spanyol szövetségi kapitány, Vicente Del Bosque egyébként a Vicente Calderon-stadion talaját hibáztatta azért, mert több játékosa, köztük Arbeloa is izomsérülést szenvedett a franciák elleni meccsen, amelyen a spanyolok a 94. percben azt a gólt, amely miatt 1-1 lett a vége.