Vágólapra másolva!
Egy plusz egy évre szóló szerződést kötött az Újpest labdarúgócsapatával Bruno Moraes. A brazil csatár korábban BL-t és bajnoki címet nyert a Portóval, a legutóbbi szezonban a Leiria játékosa volt.

Az újpesti honlap szerint a 28 éves focista a Santosban kezdte pályafutását, majd 19 esztendősen leigazolta a José Mourinho által irányított Porto. A 2003/04-es szezonban kétszer pályára lépett a Bajnokok Ligájában is, így tagja volt a portugál csapat BL-győztes keretének.

A 180 centiméter magas támadó a következő szezont a Vitória Setúbálnál töltötte, majd visszatért Portóba. A kék-fehéreknél 2007-ben bajnoki címet ünnepelhetett, valamint újabb hat BL-találkozón szerepelt. A következő években kölcsönben játszott a Rio Ave csapatában, és egy rövid időre újra a setúbáliakat erősítette, majd 2010-ben a Gloria Bistritához szerződött.

A romániai kitérő után 2011-ben visszatért a portugál élvonalba. A Naval színeiben egy idény alatt 8 meccsen három gólt szerzett, majd az előző szezonban az Uniao Leiria játékosa volt, itt tizennyolc bajnokin hat gólig jutott.

Az Újpest kilenc forduló után a nyolcadik helyen áll az NB I-ben.