Vágólapra másolva!
A kiesés ellen küzdő újonc Eger pályaválasztóként 1-1-es döntetlent játszott a Pápával Debrecenben a labdarúgó NB I 12. fordulójának pénteki játéknapján.

NB I, 12. forduló:
Egri FC - Lombard Pápa Termál FC 1-1 (1-1)
Debrecen, 100 néző, v.: Becséri
Eger: Brljak - Kovács G., Knakal, Mecinovic - Preklet, Pavicevic (Hamouz, 18.), Stanislaw, Balog Zs. - Farkas Á. - Pavlov (Vujovic, 64.), Németh N. (Koós, 75.)
Pápa: Szűcs - Nagy S., Dlusztus, Tóth G., Présinger - Maróti, Maric, Rodenbücher - Quintero (Tóth B., 58.), Seye, Arsic (Németh M., 58.)
gólszerzők: Farkas Á. (29.), illetve Knakal (34., öngól)
sárga lap: Kovács G. (76.), illetve Rodenbücher (74.), Maric (87.)

Egy könnyen feledhető első félóra után az egri Farkas Ádám nagyszerű szólója végén a kevés "hazai" szurkoló örülhetett. Nem sokkal ezután már ismét döntetlen volt az állás, mivel Knakal szerencsétlenül ért bele egy beadásba, és a lábáról a kapuba hullott a labda. A két találat jót tett a mérkőzésnek, mert az iram és a színvonal is sokat javult.

A két csapat mindent megtett a győzelemért a második félidőben, de a pontatlan játék miatt végül egyiknek sem sikerült elérnie a célját. A látottak alapján reális eredmény a döntetlen. Az egriek a pontszerzés mellett annak örülhettek, hogy három mérkőzés után ismét gólt szereztek a bajnokságban.