Vágólapra másolva!
Andrés Iniesta, a Barcelona középpályása zokon vette, hogy Pepe, a Real Madrid védője szimulánsnak nevezte a Barcelona-Real Madrid rangadó után.

A 2-2-re végződő meccs után Pepe azzal vádolta meg Iniestát, hogy műeséssel próbált meg tizenegyest kicsikarni csapatának. "Ők ilyenek, szeretnek színészkedni" - mondta a Real védője a Barca-játékosokra utalva.

"Az még belefér, ha valaki elmondja, hogy véleménye szerint ez nem volt büntető, de ennél nem mehet tovább. Szerintem joggal érzem sértőnek, ha valaki így beszél rólam, és a csapattársaimről. Nem vagyok szimuláns, és a csapattársaim sem azok" - válaszolt Iniesta Pepe mondatára Onda Cero rádióállomás egyik műsorában.

Tito Vilanova, a Barcelona edzője már a meccs után kifakadt, és azt mondta, Pepe Barcelona-játékosok ellen elkövete szabálytalanságaiból egy filmet lehetne készíteni. Iniesta annyit tett még hozzá, hogy mindenkinek, aki követi a meccseket megvan a saját véleménye Pepéről, és nem kell őt bemutatni, hogy mit művel a pályán.

A portugál válogatottal készülő védő a portugál A Bola című lapban reagált a barcelonai mondatokra. "Már hozzászoktam ehhez, pedig én csak azzal foglalkozom, ami a pályán történik. Ha valaki ezt zokon veszi, annak fáj az igazság".