Vágólapra másolva!
A huszonháromszoros magyar váogatott csatár, Rudolf Gergely három évre Diósgyőrbe szerződött.

"Hosszú ideje dolgoztunk Rudolf Gergely Diósgyőrbe igazolásán, és nagyon büszkék vagyunk, hogy újabb válogatott játékossal sikerült megerősíteni a DVTK keretét, amely ezzel véglegessé vált. Azt gondolom, hogy erre az évre igen ütőképes csapatot sikerült összehozni Diósgyőrben, talán az elmúlt évtizedekek legerősebb csapatát. Most már rajtuk a sor, hogy bebizonyítsák ezt a pályán is. Bízom benne, sikerül sok örömet szerezni a szurkolóinknak" - nyilatkozta Dudás Hunor, a DVTK-t működtető Diósgyőr FC Kft. ügyvezető igazgatója a klub honlapján a szerződést aláírása után.

Rudolf Nyíregyházán kezdett el focizni, majd a francia Nancyhoz került, hogy 2007-ben a Debrecennel térjen vissza a magyar futballba. A Lokival két bajnokságot és két Magyar Kupát nyert, és részese volt a BL-menetelésnek is, sőt, a Fiorentina ellen oda-vissza betalált. A Debrecentől az olasz Genoába szerződött, amely előbb a Barinak adta, majd a görög Panathinaikosznak adta kölcsön.

A nyáron a szintén válogatott Elek Ákost és az U20-as vb-bronzérmes Gosztonyi Andrást is szerződtető Diósgyőr hat forduló után tíz pontjával a hatodik helyen áll a bajnokságban.