Vágólapra másolva!
Hiába áll veretlenül a szerb labdarúgó-bajnokság élén a Vojvodina, a csapat vezetői úgy döntöttek, a három 1-0-s győzelem túl kevés, ezért menesztették Zlatomir Zagorcic vezetőedzőt.

Az újvidéki Vojvodina labdarúgócsapata kiválóan kezdte a szerb bajnokságot, hiszen a Smederevo elleni 0-0-t követően három 1-0-s győzelmet aratott a Spartak Subotica, a BSK Borca, illetve a Donji Srem ellen, így veretlenül áll a tabella élén.

A teljesítményt azonban kevesellte a klub vezetése, és a világbajnoki selejtezők alatti szünetben menesztette Zlatomir Zagorcic vezetőedzőt.

Az indoklás szerint a csapat gyengén teljesített, mert bár megnyerte a három mérkőzést, jobb játékkal, nagyobb arányban kellett volna győznie a szerényebb képességű ellenfelekkel szemben.

Zagorcic utódja az a Nebojsa Vignjevic lett, aki 2000 és 2002 között Tatabányán futballozott, és akiről Filipovic Vladan, FIFA-licences menedzser azt nyilatkozta évekkel ezelőtt, minden idők egyik legjobb magyarországi légiósa lehetett volna, ha nem bajlódik állandóan sérüléssel és több lehetőséghez jut.

"Van egy jó csapatunk, amely képes a szórakoztató futballra, ennek kell lennie a fő prioritásnak. Azt tudjuk, hogy nem kérhetjük Vignjevictől, hogy minden áron nyerjen trófeákat." - nyilatkozta Miodrag Pantelic klubelnök.