Vágólapra másolva!
Megszerezte első győzelmét a holland Ricardo Monizzal a kispadján az FTC. Az NB I 7. fordulójában a ferencvárosiak nagy csatában verték 2-1-re a vendég Haladást, amely legalább egy döntetlenre jó lett volna, ha kihasználja helyzeteit.

NB I, 7. forduló:
FTC - Haladás 2-1 (1-0)
Albert Stadion, 4500 néző
v.: Farkas
Ferencváros: Jova - Jovanovic, Otten, Gyömbér, Sváb - Orosz (Jenner, 82.), Cukic, Böde, Józsi (Besic, 75.), Somalia - Máté J. (Klein, 64.)
Szombathelyi Haladás: Rózsa - Búrány, Guzmics, Fehér Z., Halmosi - Iszlai (Andorka, 77.), Nagy D. (Ugrai, 81.), Rajos (Kulcsár K., 66.), Simon Á., Nagy I. G. - Kenesei
gól: Somalia (10.), Cukic (87.), ill. Andorka (93.)
sárga lap: Otten (17.), Cukic (59.), Jovanovic (66.), Klein (71.), illetve Rajos (20.), Halmosi (29.), Simon Á. (38.), Iszlai (58.)

Három villámgyorsan kidolgozott helyzettel sokkolta a Fradi-tábort a Haladás, ám ezek kimaradtak, és az első lehetőségéből az FTC szerzett vezetést. Böde kiugratása után Somalia lefutotta a vele egyszerre startoló Halmosit, majd ellőtte a labdát a kifutó Rózsa mellett (1-0).

A Fradi felpörgött a vezető gól után, és több lendületes támadásal veszélyeztetett, a túloldalon mégis előbb a szerencse, amjd Jova bravúrja kellett az egyenlítés elkerüléséhez Kenesei életveszélyes szabadrúgásainál. Élvezetes, eseménydús játék jött a folytatásban is, ám a szünetig nem esett gól.

A fordulás után jóval kevesebb veszélyt tudott teremteni a Fradi, a 73. percben pedig a meccsen nyolc kapuralövéssel próbálkozó Kenesei kis híján kiegyenlített, ám közeli pörgetését újabb bravúrral védte Jova.

A hajrában egyre nagyobb lett a Haladás fölénye, és Ugrai fejesénél Jova újabb nagy védése kellett a hazai vezetés megőrzéséhez. A Fradi győzelmét egy kontra végén Cukic lövése biztosította be, mely egy védőn megpattanva védhetetlenül vágódott a hálóba (2-0). A lefújás előtti pillanatokban Andorka fejesgólja csak a szépítésre volt elég (2-1).

A holland Ricardo Moniz vezetőedző harmadik bajnoki találkozóján első sikerét aratta a Ferencváros élén.