Vágólapra másolva!
Dzsudzsák Balázs ismét megvillant a Dinamo Moszkvában, a magyar válogatott szélső a CSZKA Moszkva elleni orosz bajnokin az első félidő 38. percében szerzett vezetést a csapatának. Dzsudzsák azt használta ki, hogy Rasmus Elm egy beadás után a saját kapuja felé fejelte a labdát, amire a Dinamo légiósa lecsapott, és kapásból bevágta.


A forduló előtt még éllovas CSZKA sorsa a második félidő első negyed órájában pecsételődött meg, amikor előbb Kokorin megszerezte a Dinamo második gólját, majd tíz emberre fogyatkoztak a hazaiak, amikor Dzagojev elvesztette a fejét, és lekaratézta ellenfelét.

A Dinamo a folytatásban kiüthette volna ellenfelét, de a helyzetek ekkor már kimaradtak, de a 2-0-s győzelem is nagyon jól jött Dzsudzsákéknak, mert a szörnyen sikerült rajt után végre megkezdték a felzárkózást. A Dinamo tíz kör után kilenc pontjával a 13. helyen áll, és lassan elkezdhet előrefelé tekintgetni, a nemzetközi kupaszereplést jelentő ötödik hely például tíz pontra van, ami nem elérhetetlen, mivel még nagyon sok van hátra.

Orosz bajnokság, 10. forduló:
CSZKA Moszkva - Dinamo Moszkva 0-2 (0-1)
gól:
Dzsudzsák (38.), Kokorin (51.)
piros lap: Dzagojev (58., CSZKA)