Vágólapra másolva!
José Mourinho, a spanyol labdarúgó-bajnokságban címvédő Real Madrid portugál vezetőedzője bosszús, amiért csapata egy döntetlennel és egy vereséggel két forduló után csak a 15. helyen áll a Primera Divisiónban.

Vége a nyár szappanoperájának, Modric a Realé

A Real 11 éve nem rajtolt ehhez hasonlóan rosszul a ligában, ráadásul múlt csütörtökön, a spanyol Szuperkupáért kiírt párharc első mérkőzésén 3-2-es vereséget szenvedett ősi ellenfele, a kupagyőztes FC Barcelona vendégeként. A Real vasárnap városi riválisa, a Getafe stadionjában kapott ki 2-1-re, Mourinho pedig a mérkőzés után nyilvánosan kritizálta játékosait: "A csapat nagyon rosszul futballozott, elfogadhatatlan teljesítményt nyújtottunk."

A tréner hozzátette, különösen azért ideges, mert együttese a szünetben még 1-0-ra vezetett. A Realnak ráadásul ezzel megszakadt a bajnokságban 24 meccs óta tartó veretlenségi sorozata. "Az egyetlen, amit mondhatok az az, hogy ezt a vereséget megérdemeltük" - folytatta értékelését Mourinho. "Borzasztóan játszottunk, és ahogy a Valencia elleni első mérkőzésünkön, úgy itt is nevetséges gólt kaptunk." A Realnak így két forduló után már öt pont a hátránya a Barcelonával szemben, amellyel szerdán, a Szuperkupa-párharc visszavágóján csap össze ismét a Santiago Bérnabeu stadionban.