Vágólapra másolva!
Egyre valószínűbb, hogy Kaká nem érkezik a Milanhoz, szerződtetheti viszont az olasz bajnoki ezüstérmes a Romától Bojan Krkicet és a Caen csapatától M'Baye Niangot.

A Milan a nyáron jelentős átalakuláson esett át, több kulcsjátékosát, például Thiago Silvát és Zlatan Ibrahimovicot is elveszítette, hasonló klasszisok viszont nem érkeztek, így várható volt, hogy gyengül a csapat játéka, az olasz bajnokság első fordulójában ki is kaptak 1-0-ra hazai pályán a Sampdoriától.

A Milan a korábbi aranylabdás sztárja, Kaká visszaszerzésétől várta a megváltást, de úgy tűnik, hiába utazott el az Adriano Galliani alelnök vezette küldöttség a Real Madridhoz tárgyalni, nem sikerült megegyezni a két klubnak. Ráadásul Galliani szerint az olaszországi adózási rendszer is jelentősen megnehezítette volna a transzfert, így jelenleg úgy áll a dolog, hogy Kaká nem tér vissza a Milanhoz, amely 2009-ben 68,5 millió euróért adta el a Realnak. Az olaszok most csak kölcsönvették volna, egy év múlva pedig 15 millió eurót fizettek volna a brazil középpályásért, a madridiaknak nem tetszett ez az ajánlat.

Közben Galliani a Sky Sport 24-nek elmondta, hogy van esély arra, hogy szerződtessék Bojan Krkicet, aki korábban 12 millió euróért igazolt a Barcelonából a Romához, ott azonban kevés lehetőséget kapott. A 21 éves támadót a Málaga is szeretné leigazolni.

Szinte biztosan a Milanban folytatja ugyanakkor M'Baye Niang. A 17 éves francia csatár - aki a Caen színeiben 30 meccsen öt gólt szerzett - fiatal kora ellenére az első csapathoz kerülne, és olasz lapértesülések szerint már Milánóban van, hogy átessen az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálaton.

Hír még a Milannál, hogy visszatért sérüléséből, és újra a csapattal edzett Philippe Mexes és Massimo Ambrosini, vélhetően mindketten játszhatnak a hétvégi, Bologna elleni meccsen. Robinho viszont megsérült, így ő valószínűleg kihagyja a bajnokit.