Vágólapra másolva!
A Haladás 2-1-re kikapott a Videoton vendégeként a labdarúgó NB I 5. fordulójának vasárnapi zárómérkőzésén, ezzel a vendégek elvesztették veretlenségüket a bajnokságban.

NB I, 5. forduló:
Videoton FC - Szombathelyi Haladás 2-1 (0-0)
Székesfehérvár, 2478 néző, v.: Andó-Szabó
Videoton FC: Bozovic - Brachi (Szolnoki, 56.), Szekeres, Vinicius, Hector - Tóth B. (Sándor, 73.) - Gyurcsó, Renato Neto, U. Nikolic - Haraszti (Nikolics, 64.), Kovács I.
Haladás: Rózsa - Schimmer, Guzmics (Jagodics, 60.), Korolovszky (Kalász, 74.), Fehér Z. - Búrány (Kulcsár K., 79.), Iszlai - Radó, Nagy G., Halmosi - Andorka
gólszerzők: Gyurcsó (61., 64.), illetve Andorka (80.)
kiállítva: Szolnoki (76.)
sárga lap: Renato Neto (66.), illetve Nagy G. (14.), Halmosi (18.), Guzmics (19.), Korolovszky (39.), Schimmer (87.)

A fehérváriak nagyon aktívan kezdtek, tetszetős, gyors támadásokkal zavarták meg a szombathelyi védelmet, azaz bevált a Videoton kétcsatáros játéka. A hazaiak az első félidőben beszorították ellenfelüket saját térfelükre, de gólt nem sikerült szerezniük.

Fordulás után a Haladás percei következtek, majd aztán egy ritmusváltás után a Videoton Gyurcsó két góljával három perc alatt eldöntötte a mérkőzést. Igaz, az utolsó 15 percben emberelőnyben játszhatott a Szombathely - mivel Szolnoki elkésett becsúszása miatt piros lapot kapott -, így ismét nyílt lett a meccs, de a Haladás erejéből csak a szépítésre futotta.