Vágólapra másolva!
José Mourinho többször is nehezményezte, hogy a Real Madrid kapusa, Iker Casillas barátkozik Xavival - állítja a barcelonai középpályás apja. A két focista ennek ellenére kitartott egymás mellett, Xavi apja úgy látja, enélkül az Eb-címvédés sem sikerült volna.

Fabregas ölelése egy gyönyörű barátság kezdete lehet

Mourinho az Eb-n is beszólt a Barcelonának

Vihart kavarhat Mourinho jelenléte a spanyol válogatottnál

"A fiammal ápolt barátsága miatt Casillas sokszor került bajba Mourinhónál a Real Madridban" - állította a Com rádiónak Xavi apja. "A probléma az előző szezonban került felszínre, és mindenki tudott róla. Ezzel együtt a fiam és Iker egy pillanatig sem volt hajlandó feladni a barátságot."

A középpályás apja szerint a barátság a spanyol válogatott szereplését is befolyásolta. "Ha nincs Xavi, Casillas és Del Bosque, a válogatott nem jut ilyen messzire. A Barca-Real meccsek ugyanis nehéz perceket hoztak, olyan játékosok között romlottak meg a kapcsolatok, akik korábban barátok voltak."

Xavi apja szerint többek közt Arbeloával, Xabi Alonsóval és Ramosszal is gondok voltak a válogatottnál a két spanyol élcsapat rivalizálása miatt. "Szerencsére Iker és Xavi később tudta ezeket kezelni" - tette hozzá.