Vágólapra másolva!
Miközben az arab al-Vaszl szeretne szépen elbúcsúzni a szerdán menesztett Diego Maradonától, az argentin edző még mindig a folytatásról szeretne tárgyalni.

"Nem hagyjuk figyelmen kívül, hogy Maradona egyike volt a legnagyobb játékosoknak, és jól képzett edző" - nyilatkozta az al-Vaszl elnöke, Mohammed bin Dokhan, aki elmondta, hogy búcsúünnepséget szerveznek a kirúgott edzőnek.

A korábbi klasszis azonban egészen máshogy látja a helyzetet az általa kiadott közlemény szerint. "Sajnos a klub kiadott egy közleményt, amivel nem értek egyet, mert a célom az volt, és most is az, hogy az al-Wasl edzője legyek."

Maradona elismerte, az elmúlt napokban arról vitatkoztak a klub vezetőivel, hogy igazoljanak-e új játékosokat, ami szerinte mindenképp kell a bajnoki címhez. Az igényeiről azonban most már hajlandó lenne lemondani. "Ha források hiányában a klub nem tud erősíteni, akkor még mindig megvan a lehetőségünk, hogy megtárgyaljuk a helyzetet, és megpróbáljuk megtalálni a megoldásokat."

"Remélem, hamarosan le tudunk ülni beszélgetni, és biztos vagyok benne, hogy baráti egyezségre fogunk jutni" - zárta sorait a kirúgott edző.

Maradona tavaly május óta volt az Egyesült Arab Emírségek bajnokságában szereplő együttes trénere, mellyel nyolcadik lett a 12 csapatos bajnokságban. Bár még egy évig érvényes szerződéssel rendelkezett, a vezetőség a sikertelen szereplés miatt elköszönt az 51 éves világbajnoktól.