Vágólapra másolva!
Ugyan az Alfredo Demiani által képviselt céggel nem sikerült a megállapodás, egy másik német befektető látott fantáziát a Vasas másodosztályú csapatában. Sőt, a portugál Joaquim Machado Goncalves személyében már edző is érkezett.

A Vasas SC pénteken új befektetővel írt alá adásvételi szerződést, ám a a Vasas Futball Kft. tulajdonosa nem az Alfredo Demiani által képviselt cég lett, miután a július 3-án megkötött adásvételi szerződésben foglalt fizetési kötelezettségeit határidőre nem teljesítette

"A Vasas Sport Club a mai napon adásvételi szerződést kötött egy másik német befektetővel. Az aláírással egyidejűleg a német fél a megállapodásban szereplő pénzügyi feltételek egy részét is teljesítette. Ettől függetlenül az üzletrész átruházásra kizárólag a szerződésben foglalt összes pénzügyi feltétel teljesítését - amelynek határideje július 31. - követően kerülhet sor, és csak ebben az esetben válhat a Vasas Futball Klub Kft. 99 százalékos többségi tulajdonosává" - áll a klub honlapján megjelentett közleményben.

Miután a megállapodás szerint, a már kifizetett első részlet lehetőséget biztosított a vevőjelöltnek, hogy edzőt jelöljön, így az első csapat edzéseinek irányításában Tóth András mellett a portugál Joaquim Machado Goncalves is részt vesz.