Vágólapra másolva!
Nagyon csalódott Németh Krisztiánban Erwin Koeman, a holland Waalwijk labdarúgócsapatának edzője. A korábbi magyar szövetségi kapitány a De Telegraaf című napilapnak nyilatkozva elmondta, szívesen látta volna a válogatott csatárt csapatában, de úgy érezte, Németh csak szórakozik velük.

A magyar játékos az előző fél szezont a holland klubnál töltötte, szezon végén kijelentette, szívesen maradna is ott, ám végül követve régi edzőjét, Ruud Broodot a Roda csapatát választotta.

"A Roda nagyon szerette volna több játékosunkat is megszerezni, de emiatt nem hibáztatom Broodot. Ez a futball velejárója" - nyilatkozta Erwin Koeman.

"Némethben viszont nagyon csalódtam. A nyáron vagy tízszer hívtam telefonon, de egyszer sem válaszolt. Korábban azt mondta, nagyon szeretné folytatni pályafutását a Waalwijkban. Ez egy baromság. Jó játékos, de van egy pont, aminél tovább nem lehet elmenni. Ha csak a pénz érdekli, megmondhatta volna őszintén. És akkor odamegy, ahol a legtöbbet kínálják neki" - dohogott a szakvezető.

Németh múlt szerdán állapodott meg a Rodával, amely kétéves szerződést kötött a támadóval, de a megállapodás plusz egy idényre érvényes opciót is tartalmaz.