Vágólapra másolva!
Hatalmas üzletre készül a Chelsea, amely 60 millió fontot is hajlandó lenne fizetni, hogy megszerezze Edinson Cavanit, a Napoli uruguayi légiósát, valamint Oscart, a brazil Internacional játékosát.

A Napoli a Kínába igazoló Didier Drogba helyére nézte ki Cavanit, aki az előző szezonban 23 bajnoki gólt szerzett a BL-nyolcaddöntős és olasz kupagyőztes Napoliban.

A 25 éves, olimpiára készülő csatárért 35 millió fontot (12,6 milliárd forintot) fizetne a Chelsea. Cavani menedzsere elég komoly igényekkel állt elő, a játékos ugyanis ugyanúgy 150 000 fontos (54 millió forint) heti fizetést szeretne kiharcolni magának, mint amilyet Frank Lampard, John Terry és Fernando Torres folyósítanak.

Az újdonsült BL-győztes nem csak Cavanit szemelte ki, hanem a brazil Internacional irányítóját, Oscart is, akiért 25 millió fontot ajánlana. Hogy Oscarra mennyi szüksége van a Chelsea-nek, arról megoszlanak a vélemények, mivel a londoniak már leigazolták a Lille fél Európa által üldözött Edin Hazard-t a Lille-től.