Vágólapra másolva!
A Dinamo Moszkva aranyérmes reményekkel indult neki az orosz bajnokság új idényének, mégis, már az első fordulóban váratlan vereséget szenvedett.

A Dzsudzsák Balázst - balszélsőként - végig a soraiban tudó fővárosiak 1-0-ra kikaptak a Volgától, pedig amikor a gólt kapták, már emberelőnyben futballoztak.

Makszimovot az 51. percben állította ki a játékvezető, ami után 18 perccel a csereként beállt Sulenyin megszerezte a nyizsnij novgorodi csapat győztes gólját. Szapogov parádés csellel játszotta magát tisztára a bal szélen, majd a beadás után az érkező cserejátékosnak csak a hálóba kellett fejelnie, mert a Dinamo-védelemből senkinek nem volt kedve megmozdulni.


Pénteken a Lokomotiv idegenben 3-2-re verte a Mordovia Szaranszkot, míg szombaton a CSZKA egy góllal győzött hazai pályán a Rosztov ellen.

Szintén szombaton az Alanyija (Priskin Tamással a kezdőjében) 2-1-re kikapott a Szpartak Moszkvától. A vendég fővárosiak már az első percben betaláltak az újoncnak, Priskin a 10. percben sárgát kapott. Kubulov a 14. percben egyenlített, majd a Szpartak a 86. percben Grigorjev öngóljával nyerte meg a meccset.